Buna ziua,
Din 15 august, de cand am condus masina cu numerele expirate (o distanta scurta si pe niste drumuri secundare), am tot prelungit dovada permisului de conducere, fiind cu dosar penal si permisul luat (mentionez ca n-am mai avut niciodata astfel de probleme).In 7 ianuaria mi-a expirat dovada si am fost sa o prelungesc insa am fost anuntat ca dosarul a fost solutionat si sa astept acasa solutionarea.Astazi, iata ca a si venit.Nu scrie niciunde suspendarea permisului sau vreo amenda, doar ORDONANTA de renuntare a urmaririi penale, dispunerea procurorului pt renuntarea urmaririi penale. In acest caz, pot merge la rutiera sa-mi dea mai multe imformatii? sau chiar si permisul (cu putin noroc) ? Multumesc mult'1
Exact asa s-a si intamplat.Suspendarea a inceput de cand mi-a expirat ultima dovada (07.01.2015).Am aproape 30 zile.Insaa, exista acel test care mi s-a spus ca este obligatoriu in cele 90 zile, intrebarea este, daca promovez acel test perioada de suspendare se reduce la jumatate?Va multumesc pentru ajutor :)