avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de amnistia fiscala pentru indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de amnistia fiscala pentru indemnizatie crestere copil?

Buna ziua.
In data de 30.01.2014, am primit prin posta, o decizie privind restituirea sumei de 163 ron catre DGAS sector 4 pentru ca in perioada 27-29.08.2012 am beneficiat de indemnizatia de concediu crestere copil eu intorcandu-ma la serviciu incepand cu 27.08.2012.
Am optat pt 1 an de CIC si am beneficiat de indemnizatie in perioada 01.01.2012 - 29.08.2012
Mentionez faptul ca eu am instiintat DGAS cu privire la intoarcerea mea la serviciu cu 2 saptamani inainte, in acelasi timp, intocmind actele pentru stimulentul de insertie. Nu am notat suma pe care am primit-o in luna august 2012, banca imi poate da un extras de cont abia in termen de 30 zile iar eu trebuie sa fac plata in termen de 15 zile de la primirea instiintarii.
Pot contesta decizia?
Cel mai recent răspuns: alina_ant , utilizator 08:05, 4 Februarie 2015
Aveti dovada ca ati anuntat AJPIS ca reveniti la munca?
Cerere DGASPC din data de 12.09.2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie bianca1z bianca1z Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema pt care va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Caz: angajat aflat in CIC, a optat pt concediu 2 ani. Data la care ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie direct din concediu postnatal? dinharghita dinharghita Buna ziua! Vreau sa aflu daca am dreptul la stimulentul de insertie in cazul in care ma intorc la munca dupa concediul de lauzie.Mentionez ca nu voi intra in ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru doi copii sufletu_andreia sufletu_andreia la 1 sept ma intorc la serviciu din cic de un an inainte de a implini copilul un an si conform legii voi beneficia de stimulent de insertie pana minorul va ... (vezi toată discuția)