avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare

Problema mea este următoarea :vreau sa revendic un teren care a apartinut bunicilor mei, doar ca cei de la primăria comunei m au tot amânat cu diferite motive, iar in urma insistentelor de a cauta actele terenului in arhiva, mi au zis plictisiti ca nu e nici măcar un fel de act. Bunicii mei au avut terenul de la parintii lor, si au construit casa, aveau curent electric, deci plăteau niste facturi, niste impozite, taxe. Dupa cativa ani, bunicii si au facut o alta casa,iar de la casa veche, cum o numeau , mai foloseau gradina. Pana acum nimeni nu s a interesat de casa sau teren, niciunul dintre copiii bunicilor nu stie ceva de existenta vreunui act din care sa reiasa un titlu de proprietate. Ce trebuie sa fac, ce acte sa pun la vreun dosar, unde sa depun dosarul ca sa mi se elibereze actul din care sa reiasa titlul de proprietate al bunucilor sau al strabunicilor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:32, 3 Februarie 2015
verificati si la Registrul Agricol acolo ar trebui sa gasiti actele necesare indiferent de vechimea lor.
Da, am întrebat si mi s a spus ca nu este nimic si sa mă duc cu certificatele de nastere, decese etc. E clar ca n au avut chef sa se uite in arhiva si ma tot amana de mai bine de jumătate de an. Care este următoare institutie competenta in domeniu, dupa primăria care refuza sa răspundă cererilor ceta
la judet prefectura oficiile de cadastru.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria unei comune realizeaza fals in acte oana zamfir oana zamfir Buna seara,strabunicul meu care a decedat in 1999 a lasat in urma 4 frati dintre care unul a decedat .fratii ramasi in viata se inteleg si sunt de acord cu ... (vezi toată discuția)
Legea nr165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire a imobilelor preluate in mod abuziv Cory050988 Cory050988 Buna ziua. Am primit o foaie de la primaria comunei in care s-a nascut bunucul meu(care este decedat de 10 ani) in care spune ca a fost identificata o ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte. unde pot gasi dovada proprietarului de drept inainte de cap? Bianca310 Bianca310 Buna ziua, Mi s-a adus de curand la cunostinta ca as fi mostenitoarea unei parcele de teren pe care nu am documente. Am doi martori care spun acelasi lucru ... (vezi toată discuția)