Problema mea este următoarea :vreau sa revendic un teren care a apartinut bunicilor mei, doar ca cei de la primăria comunei m au tot amânat cu diferite motive, iar in urma insistentelor de a cauta actele terenului in arhiva, mi au zis plictisiti ca nu e nici măcar un fel de act. Bunicii mei au avut terenul de la parintii lor, si au construit casa, aveau curent electric, deci plăteau niste facturi, niste impozite, taxe. Dupa cativa ani, bunicii si au facut o alta casa,iar de la casa veche, cum o numeau , mai foloseau gradina. Pana acum nimeni nu s a interesat de casa sau teren, niciunul dintre copiii bunicilor nu stie ceva de existenta vreunui act din care sa reiasa un titlu de proprietate. Ce trebuie sa fac, ce acte sa pun la vreun dosar, unde sa depun dosarul ca sa mi se elibereze actul din care sa reiasa titlul de proprietate al bunucilor sau al strabunicilor? Multumesc
Da, am întrebat si mi s a spus ca nu este nimic si sa mă duc cu certificatele de nastere, decese etc. E clar ca n au avut chef sa se uite in arhiva si ma tot amana de mai bine de jumătate de an. Care este următoare institutie competenta in domeniu, dupa primăria care refuza sa răspundă cererilor ceta