avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual de munca

am un C.I.M. de 2 ore/zi.lucrez 10-12 ore/zi,inclusiv sambata.salariul..pe hartie o suma,in mana alta suma.ce ilegalitate se comite?
Cel mai recent răspuns: arhiresorin , utilizator 17:25, 3 Februarie 2015
Evaziune fiscala
Inclusiv contraventii la legislatia muncii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie unei persoane fizice ContSters99244 ContSters99244 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu acteva sfaturi. Mama mea a imprumutat de la o persoana o suma destul de mare de bani acum vreo 2 ani de zile, platind lunar ... (vezi toată discuția)
Program de lucru ilegal marevna marevna Lucrez la o companie, unde programul de lucru este de doua zile consecutiv- cate 12 ore pe zi, program de zi , urmate de alte doua zile libere. Am citit in ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului de muncă Dobrini Dobrini Bună ziua, scuzați de deranj, ce pot face ptr a lucra 8 ore tot timpul, fără să mai lucrez 12 ore Menționez că pe contractul de muncă nu scrie ... (vezi toată discuția)