avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 18/91 ordinul prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 18/91 ordinul prefectului

Buna ziua, Detin o casa fara terenul de sub ea de 80 mp si o parte din terenul aferent cladirii in suprafata de 200 mp, care apartine CAPului. Curtea este ingradita dinainte de anii 90 si are o suprafara de 1800 mp terenul fiind intabulat pe statul roman. Intrebarea mea este daca se poate trece in proprietate toata suprafata respectiva prin legea 18/91 prin ordinul prefectului?

Alte discuții în legătură

Legea 18/91 ordinul prefectului Iooan Iooan Recent am discutat o situatie cu primaria, prin care solicit trecerea terenului din jurul locuintei in proprietate. Detin acte de proprietate doar pe casa, iar ... (vezi toată discuția)
Anulare ordinul prefectului privind intabulare teren gaitanel gaitanel Buna ziua .In anul2006 cumpar o casa la tara care a fost construita pe pasunea comunei din care face parte satul.Casa a fost construita in urma cu 80 100 de ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ghel40 ghel40 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie: Bunicii mei au cumparat 1000 mp teren intravilan in 1965 cu ctr. vanzare/cumparare. Apoi au construit o casa ... (vezi toată discuția)