avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rol primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rol primarie

Buna seara. Astazi am fost la primaria din comuna natala cu mama mea pentru a-mi trece din rolul de pe numele ei pe numele meu 2 terenuri si o casa. Mama le-a dobandit in urma decesului bunicilor mei cand s-a impartit intre frati toata averea. Mentionez ca nu a fost facuta succesiunea, asadar nimeni nu are vreun act pe aceste bunuri, doar un rol la primarie. Ne-am prezentat la doamnele de la biroul fiscal-contabil si cand au auzit despre ce este vorba ne-au trimis sa vorbim cu secretarul primariei. Ne ducem la dansul, ii explicam despre ce este vorba si nici nu sta la prea multe discutii si ne da un raspuns NEGATIV , pe motiv ca acest lucru se face numai in luna decembrie.
Intrebarea mea este: este legal acest lucru? Nu se poate schimba proprietarul de rol decat la sfarsitul anului? Exista o lege care sa-i dea dreptate? Sau exista o lege care sa ma avantajeze pe mine? MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Terenuri declarate/nedeclarate nicole852107 nicole852107 buna seara,pana in anul 1995,parintii mei au avut grija de bunica,in acelasi timp facandule si contract de intretinere pe casa.in tot timpul acesta (pana in ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Am fost chemată la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, în calitate de nepoată de fiică. notarul mi-a spus că trebuie să plătesc, unde este gratuitatea? SALVIA SALVIA Buna ziua, am fost chemata la notar pentru succesiunea unor terenuri prin programul gratuit, in calitate de nepoate de fiica. Mi s-a spus ca trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)