Bună seara. În urma cu un an de zile am achiziționat trei parcele de teren fiecare cu Cf. Doua intabulate in 2005 iar una in 2012 cu coordonate gps. , terenurile aveau intre ele spații libere aproximativ 10 m.(cred pentru eventualitatea construirii de drumuri pentru ulterioare parcelare).Acum după un an de zile după ce am efectuat lucrări de nivelare și pregătirea terenului în scopuri agricole mi se cere sa îmi mut gardurile și sa îmi mut limitele deoarece au găsit un nou proprietar pe care ar dori sa îl împroprietăreasca astfel eu o sa mă trezesc cu 3 stalpi de înaltă tensiune și fire de curent ce vor traversa proprietatea astfel valoarea terenului va scădea automat. E posibil un imobil odată fixat și intabulat sa fie mutat? Eu nu vreau să îmi unesc parcelele vreau sa rămână așa Cum sânt cu acele "drumuri"#-o.Va Mulțumesc anticipat o seara Bună.
Daca la intocmirea intabularilor din 2005 si 2012 a stat un plan parcelar și documentatiile cadastrale au fost efectuate corect cu masuratorile incadrate in sistem de proiectie stereografic 1970 atunci repozitionarea terenului trebuie facuta cu acordul dumneavoastra.
Sunt mai multe aspecte care trebuie verificate, depinde de situatia actelor si a situatiei din teren.
Păi situația e destul de complicata în acea zona sa construit din 2005 fără sa existe un plan parcelar având prioritare cei apropiați autorităților acum se vorbește de întocmirea unui plan parcelar în care vor fi incluse și casele și construcțiile din acea zona, problema e ca terenul care eu lam achiziţionat era destinat altor persoane apropiate primăriei care au și pregătit poziționarea terenului cu acele rezerve de drumuri în idea de a parcela și vinde ulterior.Ultimele discuți cu autoritățile au fost de genul "se va întocmi planul parcelar care urmează sa fie semnat de toți vecinii printre care și eu care voi refuza.X-(