avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar minim garantat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar minim garantat

Am si eu o nelamurire.....HG cu salariul minim garantat pentru 2015 de ce nu se aplica si la functionari publici ? Mentionez ca sunt functionar public, principal gradatia 3 clasa de salarizare 50 avand salar de incadrare 915 lei si un asistent personal are salar de incadrare 975 lei.E interesant, nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 3 Februarie 2015
Sesizati Inspectia Muncii cu privire la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici alyz alyz In 2008 am fost angajat ca referent superior cu un salariu de 958 lei, pe parcurs am terminat facultatea si am promovat in functia de consilier asistent, dar ... (vezi toată discuția)
Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)