avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Victima a renuntat la pretentii, mai poate depune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Victima a renuntat la pretentii, mai poate depune plangere?

DACA O VICTIMA IN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER A DECLARAT LA UN NOTAR PE PROPRIE RASPUNDERE CA NU MAI ARE NICI UN FEL DE PRETENTIE DE LA MINE MAI POTE SA MA DEA IN JUDECATA PE URMA?
Nu, caci altfel ce rost ar mai avea declaratia?
Nu poate avea pretentii pe ceea ce exista la acel moment.
Sa zicem ca exista o fractura.
Daca insa ulterior se dovedeste ca a suferit un alt prejudiciu ca urmare a aceleiasi fapte ilicite poate fi alta discutie.
Intelegerea s-a facut pe ceea ce era la momentul cand a dat declaratia notariala.
Daca va da in judecata aveti si dreptul de a merge la avocat cu ceea ce veti primi de la instanta pentru o analiza concreta fara insa a fi obligat sa angajati avocatul.
Adica sa vada despre ce este vorba si pentru ce ati fost dat in judecata.
Se numeste consultatie juridica.
Daca s-a facut o intelegere in acest sens, nu vad posibilitatea sa va mai actioneze in judecata, banuiesc ca actul este intocmit in mod clar in acest sens si ca l-ati si despagubit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consecinte accident pe trecerea de pietoni cu victima giugiuc giugiuc Buna ziua,as dori si eu sa primesc niste lamuriri in legatura cu urmatoarea situatie:la data de 26.04.2010 sotul meu a fost implicat intr-un eveniment rutier ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala din culpa gabrielconstantin gabrielconstantin Buna ziua, Pe data de 10.07.2016 am fost implicat intr-un accident rutier in care nu am acordat prioritate iar victima a fost o tanara motociclista. ... (vezi toată discuția)
Despagubiri accident cu victime clardeluna clardeluna Buna, In urma cu vreo 3 saptamani am avut intr-o intersectie un accident cu un logan in regim de taxi in urma caruia conducatorul taxiului a chemat ... (vezi toată discuția)