Dupa ce firma aflata in insolventa , din 2013 , este acum aproape la final , am un nou proces cu Finantele .
Cer atragerea raspunderii patrimoniale (40000 lei datorie + 30000 penalit); la primul termen se respinge de catre Tribunal , cererea lor prin hotarare , ca urmare a intampinarii depuse de mine . Pentru urmatorul termen 5 februarie Finantele au depus Apel la Curtea de APEL .Eu ce ar trebui sa fac acum ?
Ar trebui sa ma prezint la termenul respectiv? trebuie sa depun ceva ?( am vazut pe site ca au facut apel , nu am primit nimic acasa ) .Am sanse sa se respinga si apelul ? Ce va trebui sa depun mai departe sau ce sa fac ? Intampinarea am facut-o singura - am avut dela cineva un model ( fff bun zic eu ).
Am nevoie de raspuns urgent !!!!! multumesc !!!
Va trebui ca, dupa ce vi se comunica apelul si motivele de apel, sa formualti si sa depuneti intampinare prin care veti combate cererea Anaf. Motivele de apel le puteti solicita la primul termen daca nu vi s-au comunicat. In intampinare veti solicita respingerea apelului si mentinerea hotararii Tribunalului. Nu cunosc detalii ca sa va pot spune mai mult. Modelele nu se pliaza exact pe speta dvs. Sfatul meu este sa va prezentati la termen.
Daca nu va descurcati apelati la un avocat.