avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna fortat medici rezidenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna fortat medici rezidenti

Buna ziua, sunt medic rezident si in luna decembrie 2014 am fost bagata in concediu fortat de odihna pentru ca nu imi luasem . Am mers sa intreb ce se intampla, pentru ca eu nu am semnat nimic nu am fost informata de acest aspect. Mi s-au luat toate bonurile de pe luna decembrie si din ultimele 2 zile din luna noembrie, plus brursa rezidentilor de 150 euro de pe aceste zile. Raspunsul doamnelor de la RUNOS a fost ca asta e regulamentul lor si ca pot sa le dau in judecata. Va rog sa ma indrumati: nu stiu daca e legal ce s-a intamplat , daca doamnele m-au bagat in concediu s-au au luat dansele banii de pe bursa.

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna fortat medici rezidenti . Alinad86 Alinad86 Buna ziua, sunt medic rezident anul IV al unui spital din Bucuresti. In anul 2014 respectiv in anul III de rezidentiat nu mi-am luat concediu de odihna. In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt medic rezident în ultimul an de pregătire ... Lavinelu20 Lavinelu20 Bună ziua. Sunt medic rezident în ultimul an de pregătire (CIM se încheie la sfârșitul anului acesta) As dori sa nu îmi iau deloc concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Cate zile de concediu de odihna trebuie sa primesc? loryfeaa loryfeaa Buna ziua, Am o nelamurire, am avut un contract de munca pe 8 ore, minimum pe economie din mai 2013 - noiembrie 2013 ( 800 lei ). In decembrie 2013 s-a ... (vezi toată discuția)