avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte la vanzare teren - URGENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte la vanzare teren - URGENT

Buna ziua,

Vreau sa cumpar o parcela de 1000 mp dintr-un teren mai mare (12000 mp). Este vorba de un teren intravilan, pentru constructie. Ce acte trebuie sa aiba vanzatorul si de unde le poate obtine ? (as vrea, daca se poate, cat mai multe detalii despre cadastru, intabulare, masuratori ....)
Ce trebuie sa fac eu ca cumparator ?

Multumesc,
Sorin

Cel mai recent răspuns: busi , utilizator 12:04, 15 Septembrie 2005
In primul rand trebuie sa faca dezmembrarea parcelei de 12.000mp ,sa obtina nr cadastral pentru fiecare parcela,masuratorile si cadastru la face un autorizat care se ocupa de aproape tot.
Acte necesare dezmembrare:
titul prop
certificat urbanism
plan parcelar
certificat fiscal
cadastru daca exista. TU sa faci o promisiune de vanzare la notariat . Daca terenul este bun ma intereseaza si pe mine o parcela.
Sorine nu ai citit mesajul sau a fost prea tarziu pentru un multumesc, pentru efortul meu de a scrie un mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcela sub 150 mp dupa partaj ? Eumia Eumia Am o proprietate comuna in indiviziune cu o verisoara: teren in suprafata totala de 260 mp plus imobil situat in Bucuresti sector 2, cartierul Tei Toboc, ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de v-c ContSters740 ContSters740 Buna ziua Vin si eu cu rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: 2 persoane au terenuri (arabil intravilan) lipite. Au convenit sa "schimbe" intre ... (vezi toată discuția)