avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POT CERE DAUNE MORALE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POT CERE DAUNE MORALE ?

Un coproprietar , a scris in raspunsul la intimpinare ca eu sunt concubina unui alt coproprietar . Aceste acte au ajuns la toti cei chemati in nudecata . Am poierdut ca si prieteni o familie pe care o cunoasteam de 30 de ani , iar fiica ea s-a certat irep[arabil cu doamna fiica familiei respective . Macar daca ar fi fost adevarat ...s-a stricat o prietenie . Il plot actiona ininstanta ? Care ar fi temeiul juridic ? Sunt f suparata /X-(

Alte discuții în legătură

Dreptul la imagine ContSters335821 ContSters335821 In cadrul acestui proces de partaj judiciar , piritul printre alte bazaconii a afirmat in scris faptul eu ca si concubina altui coproprietar asi fi dobindit ... (vezi toată discuția)
Anulare contract intretinere dupa decesul intretinutului ContSters344547 ContSters344547 Buna dimineata! Am o neclaritate la speta de mai jos si va rog sa ma lamuriti: A face contract de intretinere si uzufruct cu B .Dupa vreo 15 ani A face ... (vezi toată discuția)
Reparatie lift stricat magdacarabelu magdacarabelu Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea speta: Locuiesc cu chirie intr-un imobil detinut de primaria sectorului 3. Luna trecuta un locatar a ramas ... (vezi toată discuția)