avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii art. 31(3)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii art. 31(3)

Buna ziua.
Este obligatoriu ca sa primesc decizia de incetare a contractului de munca sau numai notificarea scrisa prin care angajatorul mi-a incetat pe durata perioadei de proba contractul individual de munca, fara preaviz, in baza prevederilor art. 31 (3).
Decizia trebuie sa contina si termenul in care pot sa o contest si instanta judecatoreasca?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 4 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
In opinia mea, decizia/notificarea trebuie sa contina termenul de contestare si instanta competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere valcris valcris Buna ziua. Am angajat o persoana cu contract de munca pe perioada nedeterminata, incepand cu data de 10.11.2011. In contract este specificat faptul ca perioada ... (vezi toată discuția)
Concediere art 31(3) Semyaza Semyaza Buna , Prietena mea este in urmatoarea situatie : A fost concediata prin o notificarea conform art 31 alin 3 , dupa o modificare de functie , in perioada de ... (vezi toată discuția)
Art. 31 codul muncii ContSters154162 ContSters154162 Un angajat in perioada de proba este concediat printr-o decizie scrisa a angajatorului? Sau primeste doar o simpla notificare in baza art. 31? Ori primeste ... (vezi toată discuția)