avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna dimineața.As avea și eu o întrebare.In urma decesului tatului meu beneficiez de pensie de urmaș.Aflându-mă în ultimul an de facultate as dori sa ma angajez cu carte de munca.Voi primi în continuare aceasta pensie pana la finalizarea studiilor sau ca urmare a primirii primului salariu pensia îmi va sistata?Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.O zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:16, 8 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Deci pe scurt și pe înțelesul meu , voi primi în continuare pensia pana la finalizarea studiilor chiar dacă ma voi angaja? Va mulțumesc !
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti cumula pensia de urmas ci orice alt venit, indiferent de sursa si de cuantum pana la varsta de 26 de ani daca urmati cursurile unei forme de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas burlacuirina burlacuirina Am pe cineva care are 23 ani e in ultimul an de facultate si de o luna are un job de 4 ore .Intrebarea mea e daca poate sa beneficize in continuare de pensie ... (vezi toată discuția)
Legalitate pensie urmas dany_2605 dany_2605 buna ziua. am si eu o intrebare. am 24 de ani si m am inscris la a doua facultate. deoarece muncesc si la noua facultate mi se echivalau multe note nu am mai ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas mihaitarcuta mihaitarcuta Buna ziua, Am o dilema in legatura cu pensia de urmas si aceasta ar fi : Am 21 de ani si primesc pensie de urmas in urma decesului mamei mele in urma cu ... (vezi toată discuția)