avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate consilier local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate consilier local

Un consilier local intenstioneaza sa infiinteze in comuna o asociatie a crescatorilor de animale si producatorilor legumicoli.Ca initiator e posibil sa fie ales presedinte al acestei asociatii,fara a fi retribuit. Intrebare. Exista vreo incompatibilitate intre functia de consilier local si cea de presedinte al asociatiei. Am citit legea 163/2001 si n-am vazut ca ar exista vre-o incompatibilitate. Dar poate n-am interpretat cum trebuie. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 02:07, 6 Februarie 2015
Aici aveti ghidul incompatibilitatilor

[ link extern ]

Sau adresati-va institutiei competente sa va confirme sau infirme aceste aspecte aici,

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate consilier johnnydanut johnnydanut Buna ziua ! Mi-a fost propus sa candidez de consilier local la o primarie de tara si as vrea sa va intreb daca aceasta functie e incompatibila cu cea pe care o ... (vezi toată discuția)
Este compatibila functia de presedinte al asociatiei cu functia de primar? Alin Buzatu 12 Alin Buzatu 12 Buna ziua,sunt presedintele unei asociatii ONG fara remuneratie ,fara contracte actine cu alte societati sau institutii ...intrebarea mea este urmatoarea: Este ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public iojamaria iojamaria As dori sa stiu daca functia de cenzor al unei asociatii de crescatori de animale (nonprofit) este incompatibila cu cea de functionar public, conf. ... (vezi toată discuția)