avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... \\"rea credinta\\" judecator?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

"rea credinta" judecator?!

Este posibil ca un judecator sa emita o horarare favorabila unei persoane, bazandu-se doar pe declarartiile martorilor (care de cele mai multe ori mint, fiind de partea celui care-i aduce) si sa nu tina cont de actele din dosar, care sunt net favorabile celeilalte parti si care de fapt arata realitatea?
Ce masuri se pot lua impotriva unui asemenea complet de judecata, ar puaea fi acuzat de mallpraxis sau "rea credinta"? S-ar putea cere audienta la presedintele instantei sau doar reclamat la CSM?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
28lacra, utilizator
Cel mai recent răspuns: FRD , utilizator 21:34, 4 Februarie 2015
Judecatorii nu raspund pentru solutiile pronuntate... Asa a vazut el adevarul...
Nu se poate asa ceva , cum niste vorbe spuse aiurea pun la zid acte doveditoare ? Banuiesc ca trebuie sa existe APEL sau RECURS.
Cand vi se va comunica hotararea respectiva vedeti ce argumente a retinut judecatorul pentru a motiva hotararea si formulati calea de atac prevazuta de lege.Ganditi-va ca in sutele de mii de cauze judecate anual fiecare parte nemultumita ar formula plangere la politie si CSM....
Da, s-a facut apel, dar sunt indignata de judecata nedreaptă!
Sa speram ca judecatorul din apel vede altfel.

Alte discuții în legătură

Martori mincinosi utilizator_86 utilizator_86 Ce se intampla cu un dosar penal dupa ce parcetul s-a sesizat din oficiu cu privire la o parte din martori ca ar fi savarsit infractiunea de marturie ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand un judecator minte Sufletdecaine Sufletdecaine Da, este adevarat, detin dovada afirmatiilor mincinoase a unui judecator, unde ma pot adresa. Daca si dvs, credeti ca la CSM, va inselati, cei de acolo, ... (vezi toată discuția)
Motiv cerere revizuire mirage08 mirage08 O zi buna va doresc! As avea o intrebare:in cazul unei sentinte irevocabile,am aflat ca exista doar modalitatea Cererii de revizuire pentru a modifica ... (vezi toată discuția)