avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Daca imi pastrez masina radiata, nu circul cu ea mai ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Daca imi pastrez masina radiata, nu circul cu ea mai platesc impozit?

Am o masina veche.
Vreau sa o radiez si sa o transform in curte in loc de joaca pentru copii.
Cineva mi promis ca mi-o decorează. Stiu ca este infractiune sa circuli cu masina radiata, deci o dezafectez total.
Totusi mi s-a spus ca daca nu o predau la fier vechi si o tin in gradina mea voi plati in continuare impozit dupa ea.
Este adevarat sau mai trebuie sa mai fac niste formalitati sa nu platesc impozit?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 21:14, 6 Februarie 2015
Procedura este mai simpla!
Mergeti la un birou notarial si dati o declaratie pe proprie raspundere in care aratati ca nu mai circulati cu autovehiculul, stie notarul cum trebuie formulata. Mentionati in declaratie ca autovehiculul va fi garat/stationat/depozitat la adresa...
Cu aceasta declaratie mergeti la primaria de domiciliu, la taxe-impozite si radiati autovehiculul de la plata impozitului.
Daca vreti sa radiati autovehiculul si de la serviciul inmatriculari, o puteti face, dar nu-i nevoie.
Poate vrea cineva sa cumpere talonul (certificatul de inmatriculare), poate vrea sa o restaureze... nu stiti ce oportunitati se pot ivi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere autovehicul de la impozit Toader29 Toader29 Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto nistormrc nistormrc Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . ... (vezi toată discuția)