Am o masina veche.
Vreau sa o radiez si sa o transform in curte in loc de joaca pentru copii.
Cineva mi promis ca mi-o decorează. Stiu ca este infractiune sa circuli cu masina radiata, deci o dezafectez total.
Totusi mi s-a spus ca daca nu o predau la fier vechi si o tin in gradina mea voi plati in continuare impozit dupa ea.
Este adevarat sau mai trebuie sa mai fac niste formalitati sa nu platesc impozit?
Va multumesc !
Procedura este mai simpla!
Mergeti la un birou notarial si dati o declaratie pe proprie raspundere in care aratati ca nu mai circulati cu autovehiculul, stie notarul cum trebuie formulata. Mentionati in declaratie ca autovehiculul va fi garat/stationat/depozitat la adresa...
Cu aceasta declaratie mergeti la primaria de domiciliu, la taxe-impozite si radiati autovehiculul de la plata impozitului.
Daca vreti sa radiati autovehiculul si de la serviciul inmatriculari, o puteti face, dar nu-i nevoie.
Poate vrea cineva sa cumpere talonul (certificatul de inmatriculare), poate vrea sa o restaureze... nu stiti ce oportunitati se pot ivi.
Radiere auto
nistormrc
Buna ziua sunt un posesor de autovehicul pe care as dori sa-l radiez la cerere din circulatie si de la finante fara sa predau masina la centrul de colectare . ... (vezi toată discuția)