avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despaugubirea derizorie pt pamint agricol dupa 21 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despaugubirea derizorie pt pamint agricol dupa 21 ani

Buna ziua,
Pe scurt: Bunica a mostenit un pamint agricol de 4 ha, cu multi ani in urma dupa indelungate demersuri (21 ani) din partea familiei noastre. Desi o parte a familiei traim in afara Romaniei, am ajutat la acest interminabil proces pe toata aceasta durata suportind tot felul de cheltuieli mai mari decit aceste despagubiri acordate pe pamintul agricol in bani care sint platiti in terment de 5 ani.

Intrebare: Oare pe cei 21 de ani nu cumva se acorda despagubiri pe masura cheltuielilor si daunelor morale??? Si daca da, cum se poate face?
Multumesc anticipat,
LSW
Cel mai recent răspuns: Lukeskywalker , utilizator 17:31, 21 Octombrie 2021
cheltuielile de judecata, daunele morale si despagubirile ar fi trebuit cerute in instanta pentru a fi suportate de cei cu care a-ti avut proces.
IONICA VADUVA a scris:

cheltuielile de judecata, daunele morale si despagubirile ar fi trebuit cerute in instanta pentru a fi suportate de cei cu care a-ti avut proces.

Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns si pentru timpul acordat.
Singurul lucru pe care nu-l cunosc este ca nu as dori sa fac drumuri din nou prin Romania.
Stiti cumva daca se poate lua un avocat si dintr-o tara a Uniunii Europene??
Cu toata stima
LSW
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
Lukeskywalker, utilizator
directiva 98/5/CE a Parlamentului European ; directiva 77/249/CEE
spun ca da nu am citit in totalitate, sper sa va ajute.
IONICA VADUVA a scris:

directiva 98/5/CE a Parlamentului European ; directiva 77/249/CEE
spun ca da nu am citit in totalitate, sper sa va ajute.

Buna ziua,
Va multumesc si voi citi in amanuntime...
Cu tot respectful,
LSW
Multumesc....si vreau sa spun ca au dat ceva bani dar nu au fost pe masura a ceea ce valora....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiul nerealizat constand in pierderea unei recolte tres_jolieee tres_jolieee buna, vreau sa cer o parere. dosarul are ca obiect infractiunea de vatamare corporala - 50-55 zile de ingrijiri medicale, insa am scris aici fiind vorba de ... (vezi toată discuția)
Directiva reglementare exercitare profesie avocat in spatiul ue ContSters89182 ContSters89182 Buna . Cine are vreun link sau stie numarul Directivei ptr exercitarea profesiei de avocat in spatiul UE, va rog sa imi trimiteti si mie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Concesionare teren leusan leusan Va rog u najutor in ceea ce priveste urm aspect: Stiu ca exista o lge (dar nu stiu nr ei) care permite personelor fizice si juridice inchirierea sau ... (vezi toată discuția)