avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONCESIONARE TEREN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONCESIONARE TEREN

Va rog u najutor in ceea ce priveste urm aspect:
Stiu ca exista o lge (dar nu stiu nr ei) care permite personelor fizice si juridice inchirierea sau concesionare terenului aflat in prelungirea propietatii sale prin atribuire directa,fara licitatie.
Care este aceasta l?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 12:54, 22 Septembrie 2013
Daca va referiti la terenuri agricole si agentia domeniilor statului, verificati art. 21 ind 1 - 23 indice 3 din Legea nr. 268/2001, modificată prin Legea nr. 249/2003 şi art. 77 ind 1 - 77 ind 2 din Normele metodologice aprobate prin HG nr. 626/2001, modificată prin HG nr. 354/2005.
Nu.Este vorba de teren intravilan aflat adiacent proprietatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere catre primarie de concesionare a unui teren adrian73 adrian73 Buna seara, am un teren si o casa intr-o comuna din Ardeal. Casa si terenul aferent sunt cumparate prin act de VC de la bunicii sotiei cu drept de intretinere. ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Contracte de concesiune, stabilirea redeventei mirceaione mirceaione Posed o curte de 250 mp luata in concesiune de la primarie,in contract nu scrie cum au stabilit impozitul. Am o mare rugaminte: care sunt actele normative IN ... (vezi toată discuția)