avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită datorii facute in strainatate
Discuție deschisă în Executare silită

datorii facute in strainatate

Buna seara.
As dori sa stiu daca o datorie acumulata la furnizorul de gaz din Italia, ar putea sa-mi creeze probleme aici in romania. Daca as cumpara un apartament, ma pot astepta la o executare silita ?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:17, 5 Februarie 2015
Da. Se va obține un titlu executoriu european și veți fi executat pe bunurile din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-prescriptie corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o intrebare la un caz aparut. Am descoperit intamplator pe site-ul ministerului justitie ca am fost data in judecata pentru o datorie ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restantier cu apartament ipotecat de bancă adelamarcu adelamarcu In asociatia de proprietari pe care o administrez, există un restantier care are apartametul ipotecat la 2 banci si mai are doua inscrisuri (alte ... (vezi toată discuția)
Executare silita (drept international) ContSters183660 ContSters183660 Daca o persoana fizica in calitate de administrator al unei firme din Italia este chemata in judecata pentru evaziunea fiscala a firmei, ea nesemnand niciodata ... (vezi toată discuția)