avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drept vizitare copii inainte de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drept vizitare copii inainte de divort

la momentul actual sotia mea aplecat de acasa fara acordul meu impreuna cu cei 2 copii minori.Am incercat sa iau legatura cu ea pt. a stabili cum pot vedea copiii si ma duce cu vorba. exista vreo solutie legala de a-mi vedea copiii fara sa ma duc pur si simplu la poarta (unde ar fi riscul sa nu-mi deschida sau sa se iste vreun scandal) va multumesc
Cel mai recent răspuns: ftw , utilizator 18:35, 4 Februarie 2015
Buna seara! Va trebui sa formulati actiune de divort, exercitarea autoritatii parintesti cu stabilirea domiciliului minorilor la un parinte si obligarea celuilalt la plata pensiei de intretinere a minorilor. Parintele cu care nu domiciliaza minorii va trebui sa solicite stabilirea unui program de vizita. Pentru a va putea vedea copii pana la solutionarea divortului va trebui sa formulati o ordonanta presedentiala pentru stabilirea unui program de vizita a minorilor.
a-ti putea sa-mi furnizati un model si sa-mi spuneti catre cine se adreseaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala cris_deo cris_deo Buna seara. As vrea sa stiu daca pot introduce actiune pe cale de ordonanta presedentiala pentru a sti si eu ca parinte de situatia copiilor mei deoarece sunt ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva bianca76 bianca76 buna ziua, Iata pe scurt povestea mea: am 37 ani,am fost casatorita 13 ani si in urma neintelegerilor am divortat in mai2013,la notar,de comun acord si...din ... (vezi toată discuția)