Buna. Ma numesc Norberth , am 18 ani si detin permis categoria B. Ieri, in drum spre padure am fost prins de catre politie conducand un vehicol de categoria A. Incercand sa scap de amenda nu m-am oprit la semnalul ofiterului de politie (proasta alegere), insa unul dintre echipaje m-a prins. Sunt acuzat pt conducerea unui vehicol neinmatriculat , conducere fara permis si neoprirea la semnalul politiei. Motocicleta nu poate fi inmatriculata deoarece este motocross, mtocicleta de teren. Am incercat sa le explic ofiterilor ca nu pot zbura pana la padure dar acestia nu m'au inteles. Prin oras e plin de motociclisti fara permise si cu vehicule neinmatriculate, de aceea nu am realizat ca situatia e atat de grava.Totodata am incercat sa le explic ca am terminat scoala de soferi pt categora A , urmand sa dau examenul.Mi'au dat o amenda de 300 lei pe care am platito si mi'au spus ca imi vor face dosar penal. Mi'au luat si permisul de categoria B si mi'au dat o dovada de inlocuire fara drept de conducere.Exista vreo solutie sa pot scapa fara dosar penal fiind la prima abatere?
cel mai bine este sa va angajati un aparator, sunteti mult prea tanar si cu viitorul inainte...k sa aveti cazier.
ati comis prea multe infractiuni, nimeni nu poate sti unde se va ajunge...cu/fara dosar penal
Exista doua infractiuni in concurs real , daca a existat si vreo parasire a locului accidentului sunt chiar trei .Chiar existand asemenea conditii , suspendarea conditionata a pedepsei poate fi dispusa daca pedeapsa efectiv aplicata este de 2 ani .
buna ziua ,
suneti prea tinar ca sa aveti deja cazier ,repejor un avocat pentru ca sunt prea multe infractiuni comise in concurs si nu veti scapa nepedepsit.
av,dh