avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza tehnica judiciara
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza tehnica judiciara

As dori sa stiu daca in urma unor investigatii judiciare(calitate, calcule, estimari preturi, etc ) asupra unei lucrari de reparatii in domeniul constructiilor, expertul poate fixa si un termen de garantie a lucrarii respective.
Este vorba de o reparatie ce face obiectul unui litigiu, efectuata de o firma de constructii care nu a intocmit deviz si nici nu a eliberat o garantie pentru lucrare.
Multumesc pentru bunavointa dumneavoastra de a-mi raspunde!
Ultima modificare: Joi, 5 Februarie 2015
ContSters338248, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:39, 5 Februarie 2015
Nu intra in responsabilitatea expertului sa fixeze un termen de garantie a lucrarii respective.
Expertul se pronunta strict asupra obiectivelor dispuse in expertiza tehnica incredintata
Termenul de garantie poate fi constatat de catre Inspectoratul de stat in ctii. sesizat in scris, cu nr. de inregistrare/ data, de catre beneficiarul lucrarii, in functie de data efectuarii lucrarilor.
In lipsa devizului de lucrari si a unui PV de receptie/ garantie a lucrarii, instanta de judecata poate accepta martori care au date legate de executia lucrarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica - pentru lucrari de ctii. efectuate negru marius eugen negru marius eugen S-a realizat la o firma o imprejmuire cu gard din panouri prefabricate cu stalpi de beton. Imprejmuirea s-a facut pe acelasi aliniament existent dupa demolarea ... (vezi toată discuția)
Infiltratii in peretii unui apartament nou da_na da_na Buna seara si Craciun fericit! Vin catre dvs cu o problema aparuta imediat dupa cumpararea unui apartament situat la parter, direct de la dezvoltator, in anul ... (vezi toată discuția)
Instalatie electrica imobil gera905 gera905 Buna ziua. La solicitarea asociatiei si constatarea de catre Electrica, ca instalatia electrica a blocului trebuie inlocuita, aceasta s-a realizat, dar ... (vezi toată discuția)