avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil - concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil - concediu

Buna ziua, am o intrebare: sunt angajat in armata pe contract determinat, care imi expira in iunie 2015, eu as vrea sa intru in concediu de crestere copil pe 2ani in aprilie 2015, tinand cont ca imi expira contr in iunie , cum se procedeaza? Cand expira contr trebuie sa ma intorc la munca sa l reinnoiesc, si dupa sa mi continui concediul?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 10:19, 5 Februarie 2015
Contractul expira chiar daca sunteti in crestere copil,si va inceta de drept la data expirarii.
Nu va puteti intoarce in iunie sa il prlungiti, pentru ca ar insemna sa intrerupeti concediul de crestere copil.
Eventual veti semna un nou contract atunci cand vetiinceta concediul de crestere copil.
O alta solutie este sa il prelungiti inca de pe acum, cu acordul angajatorului, pentru o perioada care sa acopere si ssa depaseasca concediul de crestere copil si revenirea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de cresterea copilului spaca spaca Sunt Militar angajat si contractul meu expira in luna mai 2014 si la sfarsitul lunii iulie 2013 sotia naste si nu poate intra in concediu de cresterea a ... (vezi toată discuția)
Are anjatorul voie sa dea afara o gravida pentru ca asa considera el? alexatiba alexatiba Sunt angajata la o firma din Iasi din martie 2015 dra contractul de munca l-am semnat abia in aprilie 2015 si era pe o perioada de 3 luni. La sfarsitul lunii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere al doilea copil Monuk Monuk Buna ziua! Puteti sa ma ajutati, va rog, cu o informatie? Sunt in concediu de crestere pentru primul copil pana in ianuarie 2015. Daca nasc al doilea copil ... (vezi toată discuția)