avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea nr. 126/2014 privind C.C.C. normele de aplicare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea nr. 126/2014 privind C.C.C. normele de aplicare

buna ziua ..am fost la anps din orasul unde sunt sa cer informatii legate de modificarea legii privind C.C.C. , mai exact de limita de 3000 lei pana la care se poate primi indemnizatia..

angajatul lor mi.a spus ca inca nu au fost publicate normele de aplicare a acestei legi... adica din punctul lor de vedere legea din septembrie 2014 inca nu o pot aplica pana nu au normele de aplicare...

poate cineva sa imi confime daca este asa?
Cel mai recent răspuns: anymaryh , utilizator 12:00, 5 Martie 2015
Acelasi raspuns l-am primit si eu, ca nu se poate aplica legea fara norme de aplicare, si sa mai incerc la ei pe la sf lunii martie, in caz ca apar modificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere venituri fara suspendarea platii indemnizatiei de crestere copil andyc25 andyc25 Buna ziua, Am citit legea nr. 126/2014 care aduce modificari OUG nr 111/2010 referitoare la indemnizatia CCC. As putea sa-mi reiau activitatea de cadru ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt acordarea indemnizatiei de crestere a copilului ca salariata si in acelasi timp pfa cristinaungur cristinaungur Buna ziua La inceputul lunii August voi naste primul copil, sunt salariata din 2011 si din septembrie 2014 sunt si PFA. Ca salariata mi-au fost platite ... (vezi toată discuția)
Alte venituri in cic ramiha ramiha Buna ziua, Va rog lamuriti-ma si pe mine: se suspenda plata indemnizatiei de crestere a copilului in urmatoarele situatii: - in timpul CIC, incasez ... (vezi toată discuția)