avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda luata pe nedrept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda luata pe nedrept

buna ziua ma numesc vasy si ma confrunt cu o amenda de 400 ron luata p nedrept in bucuresti.eu sunt de profesie militar in marina romana si p data de 08 08 2013 eram in misiune cu nava p mare ....toate bune si gfrumoase pana in decembrie cand am mers la primarie sa platesc impozitul anual ,si acolo ceo de la caserie mi-au spus ca am o amenda de platit de 400 ron ..am ramas incremenit nestiind despre ce este vorba.am luat o copie de p rocesul verba in care scria numele meu complet ,al parintilor, adresa, cnp etc.si motivul ca aduceam injurii ce nu pot fii trecute in procesul verbal intr-un spatiu public.am mers la unitate am luat acte doveditoare ca eram in misiune :extras din jurnalul de bord al vaporului si extras din ordinul de zii p unitate .aceste acte le-am depus la un avocat care i-am platit 50 lei npt doua taxe de timbru.in ianuarie 2014 am primit un plic de la judecatorie in care scria ca in termen de 15 zile sa depun actele doveditoare am sunat avocatul si mi-a zis ca a depus actele in timp util.dupa o luna sau doua am mai primit un plic in care scria ca cererea de contestatie a fost anulata ca nu am depus la timp actele doveditoare .am sunat avocatul si mi-a zis ca nu e nici-o problema ca asa sunt procedurile .prin luna august am sunata si imi citea din laptopul ei ca sentinta a fost pronuntata si am castiga si sa astept ca o sa imi vina sentinta acasa dar dureaza. in luna noiebrie am fost la tribunal si am constatat ca dosarul era anulat si era la ei in arhiva.am sunat avocatul si mi-a zis ca intardevar a fost respins dosarul dar nu stie de ce.am fost socat stiind ca cei de la ipj a facut un abuz in seviciu.am facut o cerere de rexaminare a dosarului si o cerere pt redeschidere a dosarului am primit un plic sa achit o taxa de timbru de 20 ron ...si acum mi-a venit o citatie sa ma prezint la judecata unde voi merge singur.va rog frumos sa imi spuneti cam ce trebuie sa fac sau cum sa procedez sau daca le pot cere daune morale va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:22, 5 Februarie 2015
In calea de atac la hotararea instantei de fond dvs urmeaza sa atentionati instanta ca la data incheierii PV dvs nu va aflati in tara,sens in care urmeaza sa depuneti documentele mentionate
Pentru daune este necesar sa formulati actiune separata
Din precizarile dvs rezulta ca aparatorul dvs nu a depus in termen documentele puse la dispozitie de dvs-deci cu aparatorul dvs trebuie sa discutati initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mulțumesc frumos! exista cumva redeschidere sau ceva de genul acesta la prescripție? Roxana 7 Roxana 7 Sau orpire prescripție și reluare datorie? Ieri după-masă am fost sunata din nou de cei de la Credit Express și mi-au ceva de genul asta.Multumesc din ... (vezi toată discuția)
Notele de sedinta sunt raspunsul? Dan_vlad Dan_vlad Notele de sedinta pot fi redactate si depuse inainte de termenul de judecata si, implicit, sa serveasca drept punctul meu de vedere (sau pledoaria, desi este ... (vezi toată discuția)
Acuzat de inselaciune caraba1 caraba1 am fost sunat de un prieten din inchisoare care mia spus daca poate sa imi trimita cineva niste bani.iam zis ca se poate.acum sunt acuzat de inselaciune. ... (vezi toată discuția)