avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare la întâmpinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare la întâmpinare

Bună ziua,

Vă rog mult să mă lămuriți asupra unui aspect: într-o cauză în care întâmpinarea este obligatorie (pe dreptul muncii), dacă întâmpinarea a fost depusă în termen și s-a formulat deja răspunsul la întâmpinare, se mai poate face o completare a întâmpinării ?

Dacă nu, în timpul judecății în primă instanță, se vor mai putea invoca alte argumente juridice, altele decât cele deja invocate în întâmpinare ?

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:41, 5 Februarie 2015
Faceti completare la intampinare, instanta va tine cont de ele (cel putin ca si note scrise si tot va tine cont).
Puteti formula o completare la intampinare, insas exista riscul ca ea sa nu fie luata in seama ca inatmpinare, deoarece est tardiv depusa. In acest caz poate fi calificata drept note scrisa sau note de sedinta, care insa nu pot produce toate efectele unei intampinari, adica nu mai puteti propune unele probe, invoca unele exceptii, etc.
Argumente juridice noi mai puteti aduce si prin acea completare, si chiar si prinalte acte pe parcursul procesului.
Daca prin completarea la intampinare vreti sa propuneti noi probesi noi excepti, atunci trebuie sa verificati in ce conditii puteti face asta peste termenul de dunere intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare depusa dupa expirarea termenului Adrianz3 Adrianz3 Ce se poate intampla daca intampinarea este depusa dupa expirarea termenului? Inafara de sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de a invoca ... (vezi toată discuția)
Judecata in fata primei instante marian19 marian19 La o contestație ex. silita (poprire), intimata invoca excepția tardivitatii, dar nu prin intapinare, ci prin note de sedinta/concluzii. Debitorul prin ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea completarii "intampinarii "depuse intr-un proces civil? husseincudop husseincudop Ma aflu in situatia in care fiindu-mi refuzata cererea de amanare solicitata in sedinta de judecata in cadrul unui proces civil, am scris in graba o ... (vezi toată discuția)