avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... va rog frumos ...daca ma poate ajuta cineva ( credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

va rog frumos ...daca ma poate ajuta cineva ( credit neplatit)

Buna ziua, in urma cu 2 ani am facut un credit de nevoi personale la piraeus bank, de ceva vreme nu am posibilitatea sa achit ratele integral si am ajuns in situatia de a avea 4 rate restante ( aprox 380 eur) si o intarziere de 122 zile. ce se poate intampla daca se reziliaza contractul ( am luat de la ei 5600 de euro) avand in vedere ca am un apartament pe numele meu ( cu care nu am girat) ?
Cel mai recent răspuns: ionutz23 , utilizator 16:27, 12 Iunie 2009
este posibil ca banca sa porneasca la executare, depinde ce este trecut in contractul dvs.
cautati sa treceti apartamentul si celelalte bunuri pe numele cuiva apropiat astfel incat sa nu aveti bunuri care sa fie urmarite.
cum pot trece apartamentul pe numele altcuiva?...ete costisitor acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare bun imobil pt credit nevoi personale fara garantii? mihaela vasilescu mihaela vasilescu am un credit de nevoi personale in val de 8.000 EUR,am intarziat cu rata vreo 2 luni si cei de la firma de recuperari ma ameninta cu executarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar bancar dorneanu a. dorneanu a. cineva a luat un credit acum 2 ani si a girat cu apartamentul lui care la vremea respectiva acoperea creditul luat.in situatia de azi,apartamentul acopera doar ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de plata (credite restante) adrian_2012 adrian_2012 Buna,ma numesc Adrian doresc sa primesc cateva raspunsuri cu privire la 2 credite pe care le am la banci. In anul 2005 am solicitat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)