avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate tinuta de asociat unic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate tinuta de asociat unic

Buna ziua
Sunt administrator si asociat unic al unui SRL infiintat in 2014, care, momentan este fara activitate, neplatitor de TVA, fara angajati. In conditiile in care sunt absolvent ASE, va rog sa-mi spuneti daca pot semna bilantul si daca pentru depunerea declaratiilor 100(pe care le-am depus la termen) am sau aveam nevoie de un contract sau conventie civila de prestari servicii
Multumesc
Cel mai recent răspuns: danae71 , utilizator 10:58, 6 Februarie 2015
Ordonanta 79/2010 a modificat Legea contabilitatii si printre altele posibilitatea de a se incheia contracte civile pentru conducerea contalibilitatii a fost abrogata.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ținere contabilitate microîntreprindere (administrator sau absolvent de studii economice superioare) dorinul dorinul Bună ziua, Un prieten a înființat la începului lunii o microîntreprindere neplătitoare de TVA (obiect de activitate: vânzare de ceaiuri). ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Art.10 pct.(3^1) abrogat parere.... qu3en_bee qu3en_bee daca ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 79/2014 din 10 decembrie 2014 pentru modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr. 82/1991 a abrogat (3^1) În ... (vezi toată discuția)