avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Infiintare birou achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Infiintare birou achizitii

Buna ziua,
Va rog sa imi transmiteti de unde reiese faptul ca o entitate are obligatia de a infiinta biroul de achizitii, exista vreo lege, articol undeva?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: mariusion , utilizator 08:46, 6 Februarie 2015

ART. 304^1- HG nr.926/2006
(1) În vederea atribuirii contractelor, autoritatea contractantă are obligaţia de a înfiinţa un compartiment intern specializat în domeniul achiziţiilor publice, până la data de 1 ianuarie 2008.
(2) În cazul autorităţilor contractante nou-înfiinţate obligaţia prevăzută la alin. (1) va fi dusă la îndeplinire într-un termen de cel mult 3 luni de la data înfiinţării autorităţii contractante.
(3) În măsura în care structura organizatorică a autorităţii contractante nu permite înfiinţarea unui compartiment distinct, obligaţia prevăzută la alin. (1) şi (2) se îndeplineşte pe cale de act administrativ al conducătorului autorităţii contractante prin care una sau, după caz, mai multe persoane din cadrul respectivei autorităţi contractante sunt însărcinate cu ducerea la îndeplinire a principalelor atribuţii ale compartimentului intern specializat, aşa cum sunt prevăzute de legislaţia în materia achiziţiilor publice.
Multumesc!
Imi cer mii de scuze dar nu gasesc acest HG 926/2006, de unde o pot downloada, pe ANRMAP nu o gasesc.

Multumesc
scrieti pe google hg 925/2006 si va apare direct anrmap si va da voie sa o vizualizati.Eu stiam ca se poate si downloada.
Sau intrati direct pe www.anrmap.ro, sectiunea Legislatie.
E vorba de art.304^1 din OUG 34/2006
Ultima modificare: Joi, 5 Februarie 2015
vlad nicolae, moderator

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-personal compartiment specializat aronmihai aronmihai Buna ziu Va rog o lamurire Suntem primaria dintr-un orasel cu mai multi angajati. Nu exista un compartiment numai cu atributii de achizitii, s-a forbat ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice-responsabilitate paap croberta croberta Intr-o institutie publica carui compartiment ii revine sarcina de a intocmi P.A.P si de a -l urmari ? Poate un alt sef de compartiment decat cel ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice- sarcini angajat garga garga Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sunt angajata cu studii medii pe postul de lucrator comercial. De curand am fost pusa sa fac parte din comisia de achiziti. ... (vezi toată discuția)