avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bariera amplasata ilegal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bariera amplasata ilegal

Va salut!
Intrebarea mea este destul de simpla dar nu am gasit raspunsul in cautarile mele pe net.
Ce autoritate poate fi instiintata de amplasarea ilegala a unei bariere si a unor opritoare metalice cu scopul de a bloca locurile de parcare in spatiile comune ale blocului?
Mentionez ca nu exista CF pe locul de parcare desi unii proprietari au loc de parcare trecut in contract. Daca nu exista CF nu este o problema de natura juridica intre vanzator si cumparator?
Cel mai recent răspuns: tadi , utilizator 11:36, 18 Februarie 2015
Sesizati oficial departamentul specializat din primarie=urbanism care va cerceta temeinicia si legalitatea instalarii bariereri si opritoarelor
Anterior ,clarificati statutul terenului - este teren privat sau domeniu public
Va multumesc pentru raspuns.
Din cate stiu, terenul este privat, respectiv partea libera a terenului pe care s-a construit blocul. Cu toate astea, toti locatarii au cota indiviza pe terenul respectiv deci intr-un fel sau altul s-a facut uz propriu dintr-un uz comun.
Daca nu exista alta autoritate competenta, voi face exact ce m-ati indrumat, respectiv sesizarea comisiei respective.
Buna ziua,
intre timp am fost si la comisia de urbanism de la care am primit raspunsul ca ei nu se baga pe proprietatea privata si ca este o problema care trebuie rezolvata intre locatari.
Complicat :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata bloc viorelh viorelh Buna ziua As dori sa stiu daca pentru a reconfigura o parcare privata din fata blocului pentru a fi folosit spatiul mai eficient este necesar a face un ... (vezi toată discuția)
Stalpisori spatiu comun asocoatie de proprietari Edinasz Edinasz Buna ziua. Va rog sa ma ajutati ,on cazul in care locatarii unui condominiu amplaseaze stalpisori metalici pe o alee privata ce trece pe langa condominiu,daca ... (vezi toată discuția)
Bună seara! locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. ... Bungee Bungee Bună seara! Locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. Locul meu de parcare (pt care detin cf) este obstructionat mereu de către vecinul care ... (vezi toată discuția)