avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Racordare gaz fara semnatura mea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Racordare gaz fara semnatura mea

in anul 2014 luna octombrie am tras gazul singur,fara ca cei 2 vecini locatari care locuiesc cu mine intro casa cu 3 apartamente sa contribuie cu vrun ajutor la racordarea eon,gaz.Unul dintre vecini sa bransat la teava de gaz fara acordul si semnatura mea.Se poate sa se branseze vecinul meu fara semnatura mea ?va multumesc cu stima si respect h.constantin
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:45, 5 Februarie 2015
Sesizati Distrigazul printr-o cerere oficiala.Sa va dea numar de inregistrare si asteptati raspunsul.Fara acordul dvs. nu este posibila bransarea altor apartamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare la teava de gaz a vecinului Mihaill Mihaill Cit timp este proprietar de teava de gaz un anume locatar si ce suma poate pretinde acesta, daca doresti a te racorda ,el fiind primul care s-a racordat ... (vezi toată discuția)
Plata redimensionare conducta de gaz in bloc carmevera carmevera Buna ziua , locuiesc intr-un bloc de 4 etaje in care 5 proprietari au centrala pe gaz proprie in apartament.In urma cu 3 saptamani unul dintre vecini a cerut ... (vezi toată discuția)
Buna seara acum 25 de ani o vecina atras teava de gaz la ea in ... creata3112 creata3112 Buna seara Acum 25 de ani o vecina atras teava de gaz la ea in apartament. Nu stiu daca a folosit o un an de zile ca s a rebransat inapoi la bloc. Pana sa se ... (vezi toată discuția)