Buna ziua , locuiesc intr-un bloc de 4 etaje in care 5 proprietari au centrala pe gaz proprie in apartament.In urma cu 3 saptamani unul dintre vecini a cerut acordul pt bransare necesar pt instalarea unei centrale in apartament !Acum vine sa ne spuna ca furnizorul cere redimensionarea conductei si ca noi toti ( si cei care avem deja centrala de mai multi ani si cei care nu au in prezent) suntem obligati sa participam la plata ! Va rog sa imi comunicati daca exista undeva stipulat in lege asa ceva ( repet ,5 apartamente avem centrala de mai multi ani )
exista deja o conducta la care sunt racordate 5 apartamente, cel care se racordeaza acum este al 6 lea iar teava este trasa pana la et 3 , deci el poate fara probleme sa se intepe in ea. Problema este ca i se cere pt bransare sa faca si redimensionarea ( aceasta dorind ca plata sa se faca de catre toti proprietarii si cei care au centrale si cei care sunt racordati la sistemul cenralizat de termoficare ) Este de fapt o noua gaselniza a celor de la eon gaz de a incasa niste bani necuveniti ! ( de fapt este ceva mai nou si vrea sa stiu daca este legal sau nu )
vali m
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Am la un bloc o situatie asemanatoare. 3 au teava si alti 10 vor sa se branseze!
Cei 10 platesc noua teava , la care vor fi bransati, fara bani, si cei 3.