avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara Acum 25 de ani o vecina atras teava de gaz ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara Acum 25 de ani o vecina atras teava de gaz la ea in ...

Buna seara
Acum 25 de ani o vecina atras teava de gaz la ea in apartament. Nu stiu daca a folosit o un an de zile ca s a rebransat inapoi la bloc. Pana sa se debranseze s a mai legat un vecin care si a pus si centrala , dar intre timp omul a decedat sio a cumparaty altcineva. Acum vreau eu sa ma bransez, fata vecinei care sta in apartament refuza sa mi semneze ea nefolosind teava , ea este bransata la bloc dar spune ca teava este trasa de ea. Eu mi am luat avizul de la distrigaz si eu am vrut sa mi semneze si ea sa nu am probleme. Intrebarea mea este urmatoarea. M a poate baga la fals in acte ( pe tata de 84 ani ) ca nu am luat acordul ei , firma mi a spus ca doar cei care au contoar separat. Ea nu are contoar separat , sustine ca este proprietara pe teava.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:43, 18 Martie 2022
M a poate baga la fals in acte ( pe tata de 84 ani ) ca nu am luat acordul ei ,

Care fals? Care acte? Nu este clar despre ce anume vorbiti.
DE VECINA CARE SUSTINE CA ESTE PROPRIETARA DE TEAVA DE GAZE , NU MAI ARE CONTOR DE 20 ANI SI MA ACUZA CA MA BAGA LA FALS IN ACTE. Adika la distrigaz acordul mi l am luat decat de la o vecina care are contor de gaz si centrala in casa. Nu de la cea care nu mai foloseste acea teava de gaz
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2022
creata3112, utilizator
Pai daca firma v-a spus "ca doar cei care au contoar separat", atunci care e problema? Ati declarat fals?, i-ati facut semnatura? sau cum?, ca nu se intelege si nu putem sa ghicim. Asteptati sa vedeti ce se intampla, si daca vecina "va baga la fals in acte", reveniti aici si mai vedem. Varianta 2 este sa contactati un avocat. Oricum, fara sa stim care sunt imprejurarile de fapt acolo, nu se poate da cu parerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie corecta a asociatiei de proprietari ? leia leia Suntem trei apartamente pe scara care nu ne-am pus contoare de gaze separat . Deoarece unul din cele trei apartamente are datorii mari la intretinere ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)
Montare instalatie noua de gaze cu contorizare individuala magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Stau intr-un bloc de 10 etaje unde asociatia de proprietari a pus contoare pasante in 2007 fara a ... (vezi toată discuția)