buna ziua detin o dubita mercedes sprinter masina a fost autoutilitara eu am transformato in autoturism 8+1 locuri legal cu omologare, ieri ma oprit politia in italia si mia zis ca nu am voie sa transport marfa pentru ca este autoturism m1 in acte si este doar pentru transport persoane, mentionez ca masina este inmatriculata pe persoana fizica si este inchiriata la o firma de transport marfa, mia dat amenda si mia luat certificatul de inmatriculare a spus ca sa sun dupa cateva zile la politia italiana pentru sa imi spuna ce se intimpla cu certificatul de inmatriculare,va rog sa imi spuneti ce pot face sa imi fac un alt certificat de imnatriculare pentru ca am auzit de la alti romani ca dureaza si cateva luni pana trimite certificatul de inmatriculare in romania.
va multumesc.
Cabotaj italia
CHIRILA ADINA
Buna ziua!
Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin ... (vezi toată discuția)
Mma vehicul +remorca
Bellamif
Am o f mare dilema. Am un Mercedes Sprinter ,autoutilitara cu MMA de 3500 kg, iar in carlig am voie 2000 kg , totodata ansamblul este de maxim 5500 kg. Pot sa ... (vezi toată discuția)