avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Accident in fata unui magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Accident in fata unui magazin

Buna ziua, as avea o intrebare, daca am suferit un accident in fata unui magazin (era umeda gresia de la intrarea si am alunecat) si am avut nevoie de spitalizare, pentru ca am fost operat , si acum am nevoie de 3 luni de recuperare, ar merita sa dau in judecata acel magazin ? si exista un termen in care pot sa fac acest lucru ? sau la catva timp dupa accident nu mai pot sa-i dau in judecata ?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Februarie 2015
sergiu00, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 15:00, 5 Februarie 2015
Puteti sa il dati in judecata 3 ani de la data accidentului.
Tind sa cred ca doriti daune atat daune materiale cat si morale. Puteti sa dati magazinul in judecata in dfecurs de trei ani de la accident, in civil dar puteti da mergeti si pe o actiune in penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier pe trecere de pietoni mihaela catalina mihaela catalina Buna ziua, Am 26 de ani și vineri (04/06)am fost accidentata pe trecerea de pietoni în fata la metroul Pipera. Am entorsa la picior și la mana ... (vezi toată discuția)
Accident cu consecinte deosebit de grave in incinta unui magazin MatacheGrigore MatacheGrigore In urma cu aproape 3 ani,sotia a intrat intr-un magazin si a alunecat pe o portiune cu un lichid vascos din incinta acestuia.Pe camera de luat vederi a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier din culpa rose2003 rose2003 Sotul meu,sofer pe maxi taxi a accidentat grav o batrana pe trecerea de pietoni....Batrana a suferit numeroase traumatisme insa si-a revenit:inca face ... (vezi toată discuția)