avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratie rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratie rectificativa

Astazi am primit o notificare de la casa de pensii Bucuresti, precum ca firma unde lucrez, figureaza in evidentele informatice ale casei de pensii cu salariati incadrati in conditii deosebite sau speciale de munca, cerandu-mi sa depun la ei o declaratie rectificativa pe suport electronic si listata pe suport de hartie pentru perioada 2001-2010. Mi se notifica faptul ca in aceasta perioada nu am depus documentele privind aceasta situatie.Firma nu a avut niciodata salariati incadrati in conditii deosebite sau speciale. Am controlat arhiva firmei incepand cu luna aprilie a anului 2001 si pana in prezent. Pe toate declaratiile pt. casa de pensii, firma a inregistrat salariatii la litera F (Anexa 1.2) din formular, la conditii normale de munca. Toate declaratiile au stampila cu nr. de inregistrare de la casa de pensii. Nu stiu de unde firma figureaza cu salariati incadrati in conditii deosebite sau speciale de munca. Am sunat toata ziua la nr.de telefon indicat in notificare si mi se spune ca este ocupat. Ce pot sa fac?

Alte discuții în legătură

Decizie de pensionare gresita Virgilvr Virgilvr In carnetul meu de munca sunt trecuti 29 de ani de [b]grupa speciala [/b]de munca. In declaratiile transmise de angajator la Casa de Pensie figurez cu 26 de ... (vezi toată discuția)
Gr.i de munca vs conditii speciale ContSters42179 ContSters42179 Buna seara! Caz: peste 200 de persoane au lucrat pana la 01.04 2001 in cadrul sectiei Turnatorie (otel si fonta), gr.I de munca. Tot de la aceasta data firma ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca vs conditii speciale mpetrea mpetrea Am lucrat in grupa I ,75%,anterior datei de 1.04.2001.Dupa aceasta data,locul de munca a fost incadrat in conditii speciale.Se asimileaza conditiilor speciale ... (vezi toată discuția)