avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna seara dl/dna avocat .......va multumesc anticipat pt raspunsurile dvs.as dori sa va intreb ...situatia este in felul urmator.azi am fost la tara si matusa mea fiind mostenitoare cu mine avem inpreuna 6.90 ha de pamant pt ca ea si-a pus 3 ha din pamantul meu pe titlu ei de proprietate facand cerere la timpul trecut...iar tatal meu acu decedat nu a facut cerere.....m-am dus azi la primarie si domnul de acolo s-a uitat in registru si era trecut si tatal meu.(mentionez ca matusa mea nu mi-a aratat sau nu a vrut titlu de proprietate) intrebarea mea este ,e trecut si tatal meu in titlul matusi mele(surorii sale) si daca pot obtine duplicat.....multumesc nadia
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 21:59, 5 Februarie 2015
Dvs trebuie sa dezbateti succesiunea după tatăl Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune nadia34mandea nadia34mandea Buna seara avocati am fost la notar maine imi iau certificatul de mostenitor intre timp matusa mea nu mi-a dat titlul de proprietate(dnul de la primarie mi-a ... (vezi toată discuția)
Anulare sau modificare titlu de proprietate andreicosminus andreicosminus In situatia in care s-a emis un titlu de proprietate pentru o suprafata mai mica decat cea cu care defunctul s-a inscris in registrul agricol (conform ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate nellu_17 nellu_17 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in anul 1995, am intrat in posesia unui titlu de proprietate eliberat ca urmare a depunerii cererii de ... (vezi toată discuția)