Buna seara avocati am fost la notar maine imi iau certificatul de mostenitor intre timp matusa mea nu mi-a dat titlul de proprietate(dnul de la primarie mi-a zis ca titlu de propietate e pe numele tatalui si surorii sale)si nici nu e de acord sa-mi dea partea mea dnul de la primarie imi va da nr de la titlu si cand a fost emis ca sa pot scoate duplicat ,ma duc la tara sa-mi dea de acolo o adeverinta cred pt impozitul platit ....dupa care ce fac ma opresc la avocat ???iar daca nu mi va da un indiciu de la tara sa scot duplicat un avocat se poate ocupa sa mi scoata restul actelor??? ce cale mai usoara am pt ca am si probleme de sanatate eu am pensie de invaliditate 100 la suta multumesc mult nadia
matusa dvs retine acte? nu este legal!!!
procurati datele referitoare la titlu...suprafata etc pentru a-l include in certificatul de mostenitor. daca matusa nu va da ce vi se cuvine - jumatatea tatalui dvs, atunci veti face iesirea din indiviziune - prin instanta
intentionat nu mi-l da acu sper ca sa obtin ceva date de la primaria de competenta si din cate am intelles de la dvs nu treb sa mai fac actul de succesiune dupa tata caci am in mana certifivìcatul de mostenitor ......iar daca nu obtin nici un indiciu un avocat poate umbla pt mine contra cost sa-mi obtina documentele necesare multumesc mult mi-ati fost de mare ajutor cu respect si stima nadia