avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de suspendare

Buna seara,

As dori sa stiu daca este posibil sa anulez sub vreo forma cererea de suspendare a pedepsei cu executare pe care avocatul a depus-o si pentru care s-a dat deja un termen. Sora mea doreste sa ii angajez alt avocat si ar avea nevoie de timp pentru a redepune o astfel de cerere, in cazul in care se poate anula aceasta.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 12:35, 6 Februarie 2015
Buna ziua!

Se poate face cerere de renuntare, insa se va pune in discute la primul termen aceasta cerere.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere atv neinregistrat BargauIonut BargauIonut As avea nevoie de niste pareri sfaturi pentru ca nu stiu pur si simplu ce sa mai fac. Anul trecut pe 24 noiembrie 2016 am fost oprit intro comuna din judetul ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Marianph28 Marianph28 Am o întrebare am fost oprit de un echipaj de politie și aveam permisul suspendat pentru cumululul a 16 puncte de penalizare (1 lună) aveam dovada ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei vs. anulare permis de conducere Gabriela Mihai Gabriela Mihai NCP stabileste [b]amanarea aplicarii pedepsei[/b] si prevede in art. 90 : [i]\\"Persoanei fata de care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei [b]nu i se mai ... (vezi toată discuția)