avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impunere mijloc de transport ITL
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impunere mijloc de transport ITL

Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati, sunt intr-o mare dilema...Sotul cumpara o masina, cu CVC pe care este specificat doar numele lui, de altfel s pe cartea de identificare si pe talon este trecut doar numele lui. Merge la Directia ITL de care apartine, unde este luat in evidenta fiscala cu cota de 50% din mijlocul de transport achizitionat, pentru cealalta cota de 50% este trimis la Directia ITL (din alta localitate) de care apartine sotia, pentru impunere, mentionandu-se ca este bun comun dobandit in timpul casatoriei. Este corect? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Informatii fiscale Johanna81 Johanna81 Buna ziua, Sunt in posesia a doua masini dintre care una cu un leasing abia terminat ,inscrisa fiscal totul in regula care o folosește un Var de al meu ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis de conducere,talon si carte de identitate? soszo soszo Buna seara,am nevoie si eu de un sfat pentru sotia mea care odata cu casatoria si-a schimbat numele.Este necesar sa-si schimbe si permisul de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare auto Anonim1205 Anonim1205 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, mi-am cumparat o masina din Germania , nu am decat contractul de v/c , briful mare,mic si as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)