avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta alcoolului

am fost oprit in trafic si am avut 1 si 15 in singe pot sa imi mai recuperez permisul multumesc
Cel mai recent răspuns: vladimircristian , utilizator 11:41, 6 Februarie 2015
a zis k nu ma mai cheama la procuratura ci direct in instanta
Nu are treaba amenda sau punctele, aici discutam de o infractiune, de un dosar penal.
Oricum, nu poate sa va trimita in judecata inainte sa puna in miscare actiunea penala impotriva dvs si sa va audieze.
pai am fost am dat din nou declaratie am recunoscut fapta
cel care ma audiat a spus k sar putea sa scap dk sunt la prima abatere dar vas ruga sami spuneti dk e de puscarie k am un copil si il cresc singur
Am inteles ca v-a adus la cunostinta calitatea de suspect.
Cand se pune in miscare actiunea penala deveniti inculpat, ati fost audiat si in calitate de inculpat?

Alte discuții în legătură

Dosar penal conducere fara permis Andrr3i Andrr3i In data de 4.8.2018, am condus fara drept de conducere, fara sa imi dau seama,dovada inlocuitoare a permisului suspendat pentru linie continua era expirata de ... (vezi toată discuția)
Audienta la procurorul de caz sionescu2202 sionescu2202 Sunt suspectat pentru infractiunea de incredintare a conducerii unui autovehicul de catre o persoana care nu are permis de conducere. Momentan e faza de ... (vezi toată discuția)
Legalitatea actelor in urmarirea penala mary6 mary6 Hristos a Inviat si Paste Fericit tuturor! Doresc pe aceasta cale sa-mi elucidati si mie niste nelamuriri in ce priveste desfasurarea urmaririi penale si ... (vezi toată discuția)