avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare pierderi produse de meseriasul care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare pierderi produse de meseriasul care a distrus apartamentul

Buna ziua!

Am avut de refacut un apartament de la 0 (gresie, faianta, glet ..etc), iar meseriasul mi-a distrus apartamentul. In conditiile in care eu si sotul eram la munca. Au venit noii meseriasi si a trebuit dat tot jos pana la placa, in conditiile in care ne-ar fi picat si tavanul in cap. As dori sa-l dau in judecata, "meseriasul" neavand autorizatie. Am poze , martori, inclusiv bonurile cu materialele cumparate. Este posibil sa mai recuperez vreun banut de la acest individ, dandu-l in judecata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: mediator_craiova , utilizator 19:03, 9 Februarie 2015
Buna seara,

Ar fi indicat sa incercati sa rezolvati situatia creata pe cale amiabila.Va recomand sa apelati cu incredere la un birou de mediere din zona dvs.

Cu stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict vecin inundatie Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Va scriu pentru a va cere sfatul cum trebuie sa procedez cu vecinul de deasupra mea. Acesta m-a inundat anul trecut (aprilie 2008) in baie, deasupra chiuvetei ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma constructii AndreiBlaucean AndreiBlaucean Buna ziua! De curand am achizitionat un apartament in Bucuresti. De la inceput am stabilit ca voi dori anumite modificari fata de planurile initiale ale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, renovam apartamentul si pentru refacerea instalatiei ... Maria_A Maria_A Buna ziua, Renovam apartamentul si pentru refacerea instalatiei electrice baietii au spart in podea pentru fire (5-7 cm). Se pare ca in podeaua noastra sunt ... (vezi toată discuția)