avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen Barou 2015
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen Barou 2015

Buna ziua, am terminat facultatea de drept in 2009 am facut si master in dreptul afacerilor terminat 2011, iar acum m-am hotarat sa dau examen la Baron!Dat fiind faptul ca am terminat de atati ani si nu sunt in tara, nu stiu exact ce materii se dau exact, de unde as putea lua carti sau cursuri electronice, daca sunt carti speciale pt acest examen! Ma puteti ajuta, va rog?????
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Februarie 2015
innes, utilizator
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 21:53, 8 Februarie 2015
teste grila -Udroiu 2014 si Organizarea si exercitarea profesiei de avocat
Anca, multumesc, cumva sunt in format electronic?
Bună seara,

Materiile din care se susține examenul de admitere în barou sunt:
- drept civil;
- drept procesual civil;
- drept penal;
- drept procesual penal;
- organizarea și exercitarea profesiei de avocat.
Cât despre cursuri/cărți, găsiți aici o listă:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2012 kiatra kiatra buna, am creat acest topic pentru a avea un suport de discutie pentru examenul de barou din 2012 , fie ca va fi o sesiune de primavara sau doar una de ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)