avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Notificare primita pt amenzi din 2012
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Notificare primita pt amenzi din 2012

Salutare, am nevoie de un raspuns pentru ca trebuie sa contezt actiunea in maxim 15 zile!
Am primit o notificare de la AF Brasov cum ca datorez o suma de peste 1000 lei, suma rezultata din mai multe amenzi rutiere din Iunie 2012. PROBLEMA este ca eu am achitat acele amenzi, dar si acolo este de contestat pentru ca amenzile sunt mai multe intr-o singura zi inregistrate de o camera pe DN1 si sunt pt RoVinieta. eu am achitat una din acele amenzi stiind ca celelalte nu au cum sa fie valabile fiind din aceeasi zi. a doua PROBLEMA este ca nu mai am procesele verbale si chitantele de acum 3 ani de zile. Cum trebuie sa procedez?
Multumesc frumos si anticipat,

Adrian N

Alte discuții în legătură

Rovinieta completata gresit marius_markko marius_markko Salut, problema mea e ca am cumparat de la Petrom o rovinieta valabila pe un an intreg dar angajata de acolo mi-a completat gresit chitanta , adica la numarul ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta MIHULUCIAN MIHULUCIAN Buna ziua. Lucrez la o firma de transport si conduc un automobil dacia logan care este in leasing. Am circulat cu el pana astazi fara sa imi dau seama ca mi-a ... (vezi toată discuția)
Amenda si tarif de despagubire rovinieta, plangere contraventionala ContSters224733 ContSters224733 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti privitor daca platesc amenda si despagubirile in termenul de 48 ore, si apoi contestez in termenul legal de 15 amenda si ... (vezi toată discuția)