Am o situatie la munca.
Dorim sa angajam pe cineva cu contract pe perioada determinata de 9 luni cu contract de 2 ore pe zi , pentru a putea sa mai beneficieze de somaj (somajul il ia 9 luni am inteles ca a luat doar 2 luni pana acum). Este adevarat sau gresit.
Cum se interpreteaza urmatorul articol:
Art. 44
Incetarea platii indemnizatiilor de somaj acordate beneficiarilor are loc dupa cum urmeaza:
a) la data incadrarii in munca, conform legii, pentru o perioada mai mare de 12 luni;
Va rog daca se poate sa-mi raspundeti, caci nu stiu ce sa fac si ce raspuns sa-i dau persoanei in cauza.
1. In cazul expus de dvs. este vorba de o suspedare a platii indemnizatiei de somaj care se va relua, de unde a ramas, dupa incetarea contractului individual de munca (CIM).
2. Din Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca:
Art. 45.
(1) Suspendarea plãţii indemnizaţiilor de şomaj acordate beneficiarilor are loc dupã cum urmeazã:
...
c) la data incadrarii in munca, conform legii, pe perioada determinata de cel mult 12 luni;
...
(3) Repunerea in plata, dupa suspendarea in conditiile alin. (1) lit. b), c), e)-i) si k), se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai tarziu de 30 de zile calendaristice de la data incetarii situatiei care a condus la suspendare.
...
3. Daca il angajati cu CIM pe perioada determinata de 9 luni atunci i se suspenda plata indemnizatiei de somaj, pe perioada CIM, si apoi va relua plata indemnizatie de somaj pana se implinesc cele 9 luni de somaj indemnizat la care avea dreptul.