avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cabinetul de avocatura este societate de persoane, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cabinetul de avocatura este societate de persoane, incat sa vina avocatul la interogatoriu?

Daca chem in rezolutiune avocatul, care este cabinet,
intimata este societate de persoane, prin urmare cf. prev. art. 355 alin (2) C.pr.civ., asociatul cu drept de reprezentare fiind citat personal la interogatoriu, exceptandu-se astfel de la comunicarea în prealabil, în condiţiile prevăzute la art. 194 lit. e) ?

Alte discuții în legătură

Temei de drept pentru incuviintarea interogatoriului - procedura civila dserban dserban Buna ziua! Am actionat firma la care am lucrat in judecata (Sectia VIII tribunalul Bucuresti). Am primit acasa o comunicare prin care mi se solicita sa ... (vezi toată discuția)
Avocatul este citat personal la interogatoriu? aidu aidu avocatul este parat, iar reclamantul solicita proba cu interogatoriul personal al avocatului, pt a dovedi neexecutarea CAJ. participa avocatul personal la ... (vezi toată discuția)
Temei solicitare interogatoriu in judecata civila dserban dserban Buna ziua! Am actionat firma la care am lucrat in judecata (Sectia VIII tribunalul Bucuresti). Am primit acasa o comunicare prin care mi se solicita sa ... (vezi toată discuția)