avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Resedinta de domiciliu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Resedinta de domiciliu

Buna seara !
va rog frumos sa ma ajutati sa lamuresc o problema care nu imi da pace de ceva timp.
Sunt proprietara unui apartament. In acelasi oras cu mine, locuieste si sora mea care este casatorita si locuieste in chirie ( precizez ca nu la mine ! ). Aceasta trebuind sa isi schimbe cartea de identitate , m-a rugat sa ii fac resedinta de domiciliu la mine. Ingrijorarea mea este urmatoarea: daca ea are datorii la banca pe care nu le mai poate plati si nu are bunuri personale de nici un fel, faptul ca figureaza adresa mea in buletinul ei reprezinta un pericol pentru mine?
VA multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: TOPOLINA11 , utilizator 20:40, 6 Februarie 2015
Nu,
Multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie in timpul casatoriei Catalina2016 Catalina2016 Buna ziua! La momentul incheierii casatoriei am cazut de comun acord cu sotul meu ca fiecare sa-si pastreze numele de dinainte de casatorie. Acum, ... (vezi toată discuția)
Buna, va scriu in legătură cu o speță. am hg 1198/2022 privind ... Lukasz.page Lukasz.page Buna, va scriu in legătură cu o speță. Am hg 1198/2022 privind drepturile de transport, pe teritoriul naţional, ale personalului din instituţiile de ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa divort,dar fara partaj inca constan constan Buna ziua! Dupa ce hotararea de divort este definitiva si irevocabila pot schimba cartea de identitate careia i-a expirat termenul de valabilitate la ... (vezi toată discuția)