cazacioc a scris:
De fapt cred ca presedintele si gasca lui au alte intentii, cu siguranta doresc sa stie cat mai multe despre adversarii lor(cand merg la piata, de cate ori iese cu catelul,cand vine noaptea sprituit, cu cine se intalneste), pentru ca exista si o alta tabara, posibil sa foloseasca inregistrarile si in scop de santaj, etc. Oricum supravaegherea va viza mai mult locatarii, pentru ca in bloc se intra cu cartele
Eu nu doresc sa fiu inregistrat , deci fac opozitie la inregistrare conform art. 15 din Legea 677/2001, pe care o inaintez Comitetului executiv al asociatiei, pentru a lua masuri sa nu fiu inregistrat.
Stie cineva ce solutie poate adopta Comitetul executiv al asociatiei sau la care sa fie obligat de Autoritatea de Supraveghere ori instanta de judecata, pentru apararea dreptului meu la imagine, in sensul de a nu ma inregistra video?
Cred ca exagerati un pic, ca sa folosesc un eufemism. Adica Dv. credeti ca CD-ul cu inregistrarea va fi cerut operatorului video de catre presedinte ca sa vada cu cine veniti acasa si la ce ora? Adica ii vedeti pe membrii comitetului in frunte cu presedintele, secondati de administrator, stransi "ciopor" in fata unui monitor pe care ruleaza imaginile de pe CD-ul tocmai proaspat cerut de la operator? Vedeti aceasta gasca de potentati ai blocului urmarindu-va sistematic, in scop de santaj?
Pai ganditi-va putin la un lucru. Operatorul video (firma care monteaza camerele de luat vederi) este detinatoarea softului si il utilizeaza tocmai conform legii enuntate mai sus si sub sanctiunea legii. Nu sta la taclale cu presedintele. Ca sunteti suparat pe comitet si presedinte, poate aveti motive intemeiate, dar asta cu video e un pic exagerat.
Va spun ca presedintele a supus aprobarii o astfel de propunere pentru ca asta e ultimul "trend" printre asociatiile de proprietari....sa-si puna camere video. E CHIC!!!! Dar va dau o idee. Cei care au fost de acord, sa-si monteze ei pe holul lor de la apartament camera video....poate se cupleaza mai multi la o camera video....si sa plateasca cei care vor aceasta afacere. Cine nu, nu are nici camera video, nici nu plateste...;)